Користени велосипеди и електрични тротинети

Користени велосипеди и електрични тротинети од наши купувачи кој се лични нивна сопственост и ние само услуга правиме на истите и ги објавуваме за продажба .Истите не подлежат на гаранција и рекламација во нашата фирма и истите се купуваат од личностите кој ги продаваат .Видено купено .


ВЕЛОСИПЕД  Focus Jarifa Offroad L/48cm - тест велосипед

ВЕЛОСИПЕД Focus Jarifa Offroad L/48cm - тест велосипед

94.282,00ден Без данок:79.900,00ден

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ E-4  - Користен една година

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ E-4 - Користен една година

19.470,00ден Без данок:16.500,00ден

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ EH-100 сив - Користен една година

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ EH-100 сив - Користен една година

25.488,00ден Без данок:21.600,00ден

Прикажани 1 до 3 од 3 (1 Страни)