Контакт

Нашата Локација

MASTERSPORT се за спорт
MASTERSPORT се за спорт
Булевар 8-ми Септември 13

СЦ Сала Борис Трајковски

kontakt@mastersport.com.mk
Погледни Google Map
Телефон
+389 2 3090 115

Fax
вибер 070236817
Работно време
Понеделник - Петок 10:00 - 19:00
Сабота 10:00 - 15:00
Недела - неработен ден


Нашите продавници

MASTERSPORT
MASTERSPORT
Булевар 8-ми Септември 13

СЦ Сала Борис Трајковски

Погледни Google Map
Телефон
+389 2 3090 115

Работно време
Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday:10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 15:00
Sunday: CLOSED

Коментари
Poradi godisni odmori prodavnicata raboti od 12:00 do 19:00
Формулар за контакт
Верификација