Масa за фудбал

Масa за фудбал

Постои огромен број на различни типови на маси но само одредени се во најдобрите

и се официјални брендови на маса на International Table Soccer Federation (ITSF), а тоа се ;

 Garlando како најстар бренд од 1954 година , Roberto Sport, Tornado, Leonhart, Bonzini 


ФУДБАЛ МАСА GARLANDO G-500 Football table G500 grey oak outgoing rods 12841

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO G-500 Football table G500 grey oak outgoing rods 12841

55.900,00ден Без данок:47.372,88ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO G-500 PURE WHITE H2O outgoing rods, glass playfield

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO G-500 PURE WHITE H2O outgoing rods, glass playfield

69.900,00ден Без данок:59.237,29ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO G500 EVOLUTION telescopic rods  laminate playfield

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO G500 EVOLUTION telescopic rods laminate playfield

61.900,00ден Без данок:52.457,63ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO G500 G-500 GREY OAK  telescopic rods 12842

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO G500 G-500 GREY OAK telescopic rods 12842

59.900,00ден Без данок:50.762,71ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO Ф-MINI SOCC ER

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO Ф-MINI SOCC ER

7.390,00ден Без данок:6.262,71ден

ФУДБАЛ МАСА MASTER PRO aste rientranti piano  gioco lungo in nobilitato

ФУДБАЛ МАСА MASTER PRO aste rientranti piano gioco lungo in nobilitato

54.900,00ден Без данок:46.525,42ден

ФУДБАЛ МАСА MASTER PRO telescopic rods laminate playfield foldable legs 12840

ФУДБАЛ МАСА MASTER PRO telescopic rods laminate playfield foldable legs 12840

59.400,00ден Без данок:50.338,98ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO F-20 EVOLUTION aste uscenti

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO F-20 EVOLUTION aste uscenti

39.900,00ден Без данок:33.813,56ден

ФУДБАЛ МАСА BASIC TUNIRO

ФУДБАЛ МАСА BASIC TUNIRO

69.000,00ден Без данок:58.474,58ден

ФУДБАЛ МАСА ПРО Cyber

ФУДБАЛ МАСА ПРО Cyber

49.900,00ден Без данок:42.288,13ден

СЕТ  ШИПКИ РЕЗЕРВЕН ДЕЛ за фудбал маса

СЕТ ШИПКИ РЕЗЕРВЕН ДЕЛ за фудбал маса

20.000,00ден Без данок:16.949,15ден

ШИПКА-РЕЗЕРВЕН ДЕЛ  за фудбал маса 13мм

ШИПКА-РЕЗЕРВЕН ДЕЛ за фудбал маса 13мм

5.990,00ден Без данок:5.076,27ден

ШИПКА-РЕЗЕРВЕН ДЕЛ  за фудбал маса 15.9мм

ШИПКА-РЕЗЕРВЕН ДЕЛ за фудбал маса 15.9мм

5.890,00ден Без данок:4.991,53ден

Прикажани 17 до 21 од 21 (2 Страни)