Масa за фудбал

Масa за фудбал

Постои огромен број на различни типови на маси но само одредени се во најдобрите

и се официјални брендови на маса на International Table Soccer Federation (ITSF), а тоа се ;

 Garlando како најстар бренд од 1954 година , Roberto Sport, Tornado, Leonhart, Bonzini 


РАЧКИ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando 2А203-41Set of 8 plastic wood knobs   12616

РАЧКИ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando 2А203-41Set of 8 plastic wood knobs 12616

4.200,00ден Без данок:3.559,32ден

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando 2А203-6 Classic Smooth Surface Foosball Table Football Ball 1pcs.  12617

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando 2А203-6 Classic Smooth Surface Foosball Table Football Ball 1pcs. 12617

80,00ден Без данок:67,80ден

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando GLND-BLI-10PA Blister Standart orange Balls Pack of 10  12615

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando GLND-BLI-10PA Blister Standart orange Balls Pack of 10 12615

1.000,00ден Без данок:847,46ден

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando GLND-BLI-3PA Blister Standart Orange Balls Pack of 3, Orange 12614

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando GLND-BLI-3PA Blister Standart Orange Balls Pack of 3, Orange 12614

300,00ден Без данок:254,24ден

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando GLND-BLI-3PB Blister Standart White Balls Pack of 3, White 12613

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando GLND-BLI-3PB Blister Standart White Balls Pack of 3, White 12613

300,00ден Без данок:254,24ден

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando Official ITSF SPEED CONTROL PLUS competition ball 1pcs.  12618

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА Garlando Official ITSF SPEED CONTROL PLUS competition ball 1pcs. 12618

500,00ден Без данок:423,73ден

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА PRO PLAY .1/3

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА PRO PLAY .1/3

1.190,00ден Без данок:1.008,47ден

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА standard 1/10

ТОПЧЕ ЗА ФУДБАЛ МАСА standard 1/10

1.000,00ден Без данок:847,46ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO  F-MINI 2IN1  telescopic rods

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO F-MINI 2IN1 telescopic rods

8.800,00ден Без данок:7.457,63ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO  F200 EVOLUTION telescopic rods, laminate playfield

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO F200 EVOLUTION telescopic rods, laminate playfield

49.990,00ден Без данок:42.364,41ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO CHALLENGE комплет со механички механизам за жетони

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO CHALLENGE комплет со механички механизам за жетони

99.500,00ден Без данок:84.322,03ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO CHALLENGE комплет со механички механизам за монети

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO CHALLENGE комплет со механички механизам за монети

99.500,00ден Без данок:84.322,03ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO CHAMPION telescopic rods, with foldable legs 12843

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO CHAMPION telescopic rods, with foldable legs 12843

55.000,00ден Без данок:46.610,17ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO CLASS telescopic rods laminate playfield 12677

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO CLASS telescopic rods laminate playfield 12677

69.900,00ден Без данок:59.237,29ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO F-1  GOAL telescopic bars 12946

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO F-1 GOAL telescopic bars 12946

16.900,00ден Без данок:14.322,03ден

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO F-10 blue outgoing rods laminate playfield

ФУДБАЛ МАСА GARLANDO F-10 blue outgoing rods laminate playfield

42.900,00ден Без данок:36.355,93ден

Прикажани 1 до 16 од 35 (3 Страни)