Флипери - Stern Pinball

Флипери - Stern Pinball

ФЛИПЕРанглиски. Pinball ) е вид на аркадна игра , главно активирана со вметнување токени или монети , во која играчот добива поени со контролирање на барем една челична топка на оклопен  блиндиран панел, која е покриена со стакло . Примарна цел на играта е да се освојат што повеќе поени . Поени се заработуваат со гаѓање на разни предмети на таблата за игри. На дното на таблата има одвод над кој се поставени пластични стапчиња  управувани од играчот. Играта завршува кога сите топки (обично пет) паѓаат во излезот. Секундарната цел е да остане во игра (со заработка екстра топки , И да ги задржиме во играта што е можно подолго) и да освојуваме бесплатни игри (Најпознати производители на овие игри во изминатите 30 години беа Стерн “, „Бали“ и „Вилијамс“. 


<Назад кон главната страна


Avengers Limited

Avengers Limited

808.990,00ден Без данок:685.584,75ден

Avengers premium

Avengers premium

665.590,00ден Без данок:564.059,32ден

Avengers pro

Avengers pro

499.000,00ден Без данок:422.881,36ден

Batman 66 premium

Batman 66 premium

727.000,00ден Без данок:616.101,70ден

Black Knight premium

Black Knight premium

665.590,00ден Без данок:564.059,32ден

Black Knight pro

Black Knight pro

499.000,00ден Без данок:422.881,36ден

Deadpool premium

Deadpool premium

665.590,00ден Без данок:564.059,32ден

Deadpool pro

Deadpool pro

499.000,00ден Без данок:422.881,36ден

Elvira premium

Elvira premium

727.000,00ден Без данок:616.101,70ден

FEC Floor Stand

FEC Floor Stand

52.000,00ден Без данок:44.067,80ден

Guardians of the Galaxy pro

Guardians of the Galaxy pro

499.000,00ден Без данок:422.881,36ден

Iron Maiden premium

Iron Maiden premium

665.590,00ден Без данок:564.059,32ден

Iron Maiden pro

Iron Maiden pro

499.000,00ден Без данок:422.881,36ден

Iron Man Vault

Iron Man Vault

499.000,00ден Без данок:422.881,36ден

Jurassic Park premium

Jurassic Park premium

665.590,00ден Без данок:564.059,32ден

Jurassic Park pro

Jurassic Park pro

499.000,00ден Без данок:422.881,36ден

Прикажани 1 до 16 од 29 (2 Страни)