ПИНГ ПОНГ МАСА TRAINING INDOOR 12844

  • Производител: GARLANDO
  • Шифра на производ:11314
  • Достапност:5
  • 21.900,00ден

  • Без данок:18.559,32ден

• Пинг понг маса за внатрешна употреба, комплетна со мрежа

• Горна табла  со дебелина од 16 mm.

• Механизам за преклопување.

• Опција за само обука со преклопување на само една половина од табелата.

• Многу стабилна потпорна конструкција, изработена од метални профили со пресек од 25 mm.

• Димензии во отворена  положба во см: 274 / 152,5 / 76

• Димензии во преклопена положба во см: 152,5 / 66,5 / 187

• Тежина на маса 69кг

• Произведено во Германија

Нашите пинг понг маси се усогласени со безбедносните стандарди пропишани со Европските хармонизирани правила

за безбедноста на тениските маси  EN 14468-1  (маса) и  EN 14468-2  (мрежа и столбови). 

Пинг понг масата е пакувана :

Тип А - единечен картон за вертикален транспорт


стабилен единечен картон за едно парче пинг понг маса

етикетирање на картоните со опис на производот, број на артикал и GTIN-код

H = 162 x L = 144 x B = 9 - 15,5 cm (во зависност од моделот)


Видео линк за монтажа;

https://youtu.be/-zLndvBWiq0


време на склопување: комплет (2-3 ч)Овластен Дистрибутер за GARLANDO и Сервисен Центар на територијата на Република Македонија -  Марвес дооел СКОПЈЕ  02 3130-078