ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ E-4 - Користен една година

 • Производител: Capriolo
 • Шифра на производ:300003
 • Достапност:1
 • 19.470,00ден

 • Без данок:16.500,00ден


Користен една година Електричен тротинет Capriolo E-4 BLDC 36V/250W црна боја

Електричниот скутер Capriolo E-4 ќ електричен мотор од 36V/250W во предното тркало  брзина до 25 km/h. 

мала тежина од 13 kg . носивост до 100 kg ,  36V Li-Ion батерија со голем капацитет од 280.8 Wh (7.8Ah) ,

опсег до 25 km по полнење ., целосното полнење на батеријата трае најмногу 4 часа.


 • Носивост: 100 kg
 • Дијаметар на тркала: 8,5"
 • Предна сопирачка: Не
 • Задна сопирачка: механичка, диск

Мотор

 • Мотор: DC електричен мотор без четки (BLDC)
 • Моќност на моторот: 250 W
 • Максимална брзина: 25 km/h
 • Максимален опсег за 1 полнење: до 40 km
 • Максимален градиент: 11%
 • Три поделби на брзина  5 ,15,25

Батерија

 • Тип на батерија: Li-ion
 • Номинален напон: 36 V
 • Капацитет: 7.8 Ah (280 Wh)
 • Индикација за статусот на батеријата: Да
 • Време на полнење: 4 до 5 часа
 • Локација на конекторот: на страната под шарата
 • Капак на конекторот за полнење: гума
 • Нето тежина: 13 кг
 • Димензии на расклопениот скутер: 108 x 43 x 114 cm
 • Димензии на склопениот скутер: 108 x 43 x 49 cm
 • Тежина на пакувањето: 14,5 kg
 • Димензии на пакувањето: 110 x 15 x 50 cm

Содржина

 1. 1x Електротротинет Каприоло Е-4
 2. 1x полнач

Тагови: ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ