• ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ EH-100 сив - Користен една година

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ EH-100 сив - Користен една година

 • Производител: Capriolo
 • Шифра на производ:300002
 • Достапност:1
 • 25.488,00ден

 • Без данок:21.600,00ден


Користен една година Електричен тротинет Capriolo  36V/350W 

 брзина до 25 km/h.  мала тежина од 13 kg . носивост до 120 kg , има 36V Li-Ion батерија со голем капацитет од 360 Wh (10 Ah) ,  опсег од 10 до 30 km по полнење на махполнење на батеријата трае до 5 часа

 • Носивост: 120 kg
 • Дијаметар на тркала: 8,5"
 • Задна сопирачка: механичка, диск

Мотор

 • Мотор: DC електричен мотор без четки (BLDC)
 • Моќност на моторот: 350 W
 • Максимална брзина: 25 km/h
 • Максимален опсег за 1 полнење: до 30 km
 • Максимален градиент: 11%

Батерија

 • Тип на батерија: Li-ion
 • Номинален напон: 36 V
 • Капацитет: 10 Ah (360 Wh)
 • Индикација за статусот на батеријата: Да
 • Време на полнење: 4 до 5 часа
 • Локација на конекторот: на страната под шарата
 • Капак на конекторот за полнење: гума

Друга опрема

 • Систем за следење на перформансите: LED дисплеј
 • Светлосна сигнализација: предно и задно LED светло

Физички својства

 • Нето тежина: 13 кг
 • Димензии на расклопениот скутер: 108 x 43 x 114 cm
 • Димензии на склопениот скутер: 108 x 43 x 49 cm
 • Тежина на пакувањето: 14,5 kg
 • Димензии на пакувањето: 110 x 15 x 50 cm

Содржина 

 1. 1x Електроколобешка Каприоло Е-4
 2. 1x полнач

Тагови: ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ