• ГРИП РАЧКИ BMX 20"  12678

ГРИП РАЧКИ BMX 20" 12678

  • Производител: ELMO
  • Шифра на производ:12678
  • Достапност:5
  • 200,00ден

  • Без данок:169,49ден

ГРИП РАЧКИ ЗА ВЕЛОСИПЕД ОД  ГУМА (еколошка,не испушта непријатен мирис,со сертификати).

Може да се монтира на сите типови на велосипеди. 

Тагови: ГРИП РАЧКИ