ПИНГ ПОНГ МАСА SPONETA S 4-72i Indoor 19mm 12558

 • Производител: Sponeta
 • Шифра на производ:12558
 • Достапност:1
 • 38.900,00ден

 • Без данок:32.966,10ден

„Made in Germany“

Спецификација на моделот

 • Sponeta S 4-72i линија за затворен простор
 • маса за внатрешен простор, не е отпорна на атмосферски влијанија
 • погоден само за суви простории во згради
 • не е отпорен на топлина, студенило, сончево зрачење и влажност
 • (релативна влажност повисока од 60%)
 • европски стандард: EN-Норма 14468-1
 • совршен за почетници и напредни играчи 

Спецификација на мрежа

 • фиксен сет за пинг понг мрежа 
 • Профил за држење на мрежа со прицврстувачка плоча и столб, електростатски офарбана
 • мрежа: црна, со јамка (Ø 8 mm)
 • димензија: l= прибл. 180 cm xh=15,2 cm
 • пластичен кедер Ø 6 mm во согласност со висината на мрежата

Спецификација на табла и рамка

 • табла 3tecWOOD премиум, 19 мм
 • боја: зелена  обложена со профил л50
 • Автоматски (тип 4b) квадратен профил 30 x 00 mm, електростатски офарбана
 • боја на профилот на рамката: црна (RAL 9707)
 • боја на подвозјето: сива вдовица (RAL 9707)
 • 4 двојни тркала (дијаметар 128 mm) со гумена шарка, сите тркала се маневрираат
 • палка и држач за топка од едната страна
 • рамнотежа на различни стоечки позиции и нерамномерност до 30 mm преку прилагодување на висината на надворешните ногарки
 • СМС (паметен рачен систем)
 • рачката видлива од сите страни и во која било положба
 • влечната лента под масата ги отклучува двата безбедносни уреди истовремено
 • едноставен и автоматски механизам за кликнување во положбата за складирање и играње на масата
 • Можност за самостоен тренинг -playback-position 
 • вклучено и упатства за склопување со различни  јазици ;
 • Македонски ,Српски ,Албански ,Турски ,Бугарски ,Англиски ...
 • додатоци мрежа за пинг понг вклучена во пакетот на испорака
 • (палки и топки)  не се вклучени во пакетот на испорака

 • позиција на играње: l=274 cm x w=152,5 cm x h=76 cm 

 • Тип А - единечен картон за вертикален транспорт

  • стабилен единечен картон за едно парче маса за пинг-понг
  • етикетирање на картоните со опис на производот, број на напис и GTIN-код
  • H = 162 x L = 144 x B = 9 - 15,5 cm (во зависност од моделот)

 • нето тежина: 71 кг
 • бруто тежина (вклучувајќи го пакувањето): 76,5 kg

време на склопување: комплет (2-3 ч)

Квалитет - изработен во Германија

  • Спонета Германија  произведува  пинг-понг производи повеќе од 60 години и затоа имаат богато искуство што го применувама на својте производи и во справувањето со барањата на различни клиенти во секое време. Поради оваа причина, Спонета сега е еден од најголемите производители на маси за пинг-понг ширум светот. Спонета  доставува маси за пинг-понг „Направени од Спонтеа“ во повеќе од 90 земји. Осум различни квалитети се достапни за избор на потребите од клиентите.Спонета е број 1 фабрика во Европа.


              


Овластен Дистрибутер и Сервисен Центар на територијата на Република МакедонијаМарвес дооел СКОПЈЕ  02 3130-078