• КАРДИО ПОЈАС TOORX 5.3kHz+ANT+BLE

КАРДИО ПОЈАС TOORX 5.3kHz+ANT+BLE

  • Производител: TOORX
  • Шифра на производ:8105
  • Достапност:1
  • 4.890,00ден

  • Без данок:4.144,07ден

TOORX CARDIO BAND со троен пренос
Ремен на срцето со сигнал Bluetooth® SMART, 5.3KHZ и ANT +.
Максимална брзина на проток 80 см (5.3KHZ) и максимална 10 m (Bluetooth® SMART).

Мониторот што пренесува срцев ритам го детектира сигналот на срцевиот ритам и го пренесува безжично во терминалот што прима.

Технички податоци
Батерија Ix CR2032
Кардио за прилагодување на опсегот од 60 до 105 см
Пренесувач на тежина на модулот (без батерија): 42 g
Компатибилен со паметни телефони Епл: iPhone 4S и подоцна, iPad 3 и подоцна, iPod Touch 5 и подоцна

Андроид: Паметни телефони кои поддржуваат Google-Android-верзија 4.3 и Bluetooth® 4.0
Компатибилни апликации: на пр. Strava, Runtastic Pro, Runkeeper, Adidas MiCoach, 60beat, Endomondo, Wahoo
Компатибилни монитори на отчукувањата на срцето: на пример Polar, Timex, SUUNTO итн.
Сигнал Bluetooth® SMART / 5,3 kHz / ANT +
Растојание преку Bluetooth® SMART макс. јас сум
Растојание од 5,3 kHz
(отворен сигнал) макс. 80 см