За нас

МАСТЕРСПОРТ – Марвес е фирма која се занимава со увоз и дистрибуција на велосипеди, фитнес и спортска опрема. Постоиме од 1996 година и успешно работиме дистрибуција на велосипеди, фитнес и спортска опрема од реномирани брендови како што се:

KETTLER,STERN PINBALL,FOCUS ,CERVELO.KALKHOFF.CRAFT ,STUF ,ZOGGS ,
REEBOK ,ADIDAS ,ROCES ,SPIDO,CYBEX,SPONETA ,CAPRIOLO , GARLANDO ,
TOORX, inSPORTline ,MALMSTEN KETTLER, и други фирми.

 
Благодарение на потребите на нашите клиенти го прошируваме нашиот асортиман на многу производи и спортски реквизити од реномирани брендови. Располагаме со фитнес и спортска опрема и реквизити за опремување на школски сали, спортски игралишта и други спортски терени.

Повелете во нашата продавница за да се информирате и да ги видите, најновите и најдобрите производи од светот на спортот. Ние се стремиме нашата продавници да освојуваа со спортски дух. Тоа ја изразуваа нашата култура да живееме поздраво, да практикуваме различни видови спорт. Ние ви нудиме на вас и вашето семејство да бидете активни, здрави и атрактивни, и да добиете се што ви треба, по најдобри цени!

Нашите основни цели се:

• 100% спорт • 100% емоции • 100% гаранција за квалитет • 100% страст • 100% разновидност

КОНТАКТ ИНФО


kontakt@mastersport.com.mk
kontakt@capriolo.com.mk

ВЕБ ПРОДАВНИЦА
МАСТЕРСПОРТ 

http://www.mastersport.mk/

вибер: 

+38970236817

тел/факс : +389 2 3090 115

мобилен/вибер: 

Булевар 8-ми Септември 13
СЦ Сала Борис Трајковски

kontakt@mastersport.com.mk