ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД КЕТТЛЕР AVIOR M

  • Производител: KETTLER
  • Шифра на производ:11342
  • Достапност:2
  • 34.900,00ден
  • 27.920,00ден

  • Без данок:23.661,02ден

• Систем за магнетно вчитување
• Прилагодување на оптоварувањето во 8 фази
• Замаец 6 кг
• Компјутер за обука со 6 функции
• проценка на срцето и проценка на фитнесот
• Мерење на срцевиот ритам со сензори за РАЦЕ
• Транспортни тркала за лесно движење
• Максимална тежина на приправникот: 110 кг
• Димензии кога се собрани: 80 x 60 x 144 cm
• Тежина на уредот: 35 кг (бруто)